Bema Skandinavien ApS

Få professionel fejesugemaskine her

Er du på jagt efter den bedste fejesugemaskine?

At finde den rette fejesugemaskine, der passer perfekt til dine behov, kan være en udfordring. Det er her, vi kommer ind i billedet.


Hos Bema Skandinavien ApS specialiserer vi os i de mest effektive fejesugemaskiner. Så er du på udkig efter en fejesugemaskine med hydraulisk eller mekanisk træk? Vi har det, du har brug for og vi servicerer på Fyn og resten af Danmark samt Skandinavien.

Hvorfor vælge vores robuste maskiner?

Vores fejesugemaskine har en hovedbørste på Ø 200 mm indbygget i sugemundstykket og kørehjul i størrelserne Ø 200 x 50 mm / Ø 250 x 50 mm, hvilket gør, at vores maskiner leverer høj ydeevne hver gang. Vores fejesugemaskiner kommer i de trafiksikre standardfarver – Orange RAL2009 og Grå RAL7024.

Når du vælger os, vælger du en leverandør, der forstår dine fejebehov og er i stand til at opfylde dem med en høj standard af kvalitet og effektivitet.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Klar til at opleve den bemærkelsesværdige forskel, som vores fejesugemaskine kan gøre for dig? Vi er her for at hjælpe dig med at opnå en mere effektiv og problemfri rengøring.

Tøv ikke med at tage det første skridt mod en bedre fejeoplevelse allerede i dag.

Se maskinerne her

Har du spørgsmål?

Bema Skandinavien ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Bema Skandinavien ApS – CVR: 25457390