Bema Skandinavien ApS

Børsteringe til Bema fejemaskiner

Vi tilbyder de bedste børsteringe på markedet

Leder du efter børsteringe eller andre reservedele til din Bema fejemaskine? Så kan vi ved Bema Skandinavien ApS hjælpe dig. Vi har som importør et komplet lager af børsteringe og reservedele til Bema fejemaskiner, og vi har derfor også de produkter, du er på udkig efter.

Fra vores lager på Fyn leverer vi vores professionelle produktsortiment, herunder børster til fejemaskiner, til kunder i hele Danmark og Skandinavien. Vi tilbyder udelukkende kvalitetsprodukter, der lever op til de højeste standarder i branchen. Du kan således trygt stole på vores maskiner, reservedele og faglige rådgivning til at klare opgaven.

Originale børster til fejemaskiner fra Bema

Hvis du har en maskine fra Bema, så har du allerede besluttet dig for ikke at gå på kompromis med dit arbejde. Der er derfor ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten af dine reservedele. 

Vores originale børster til fejemaskiner fra Bema er derfor også det eneste rigtige valg for dig, da de har op til 70% længere fejetid end traditionelle fejeringe og børster til fejemaskiner.

Uanset om du er ude efter vores børsteringe, koste, andre reservedele eller måske en helt ny fejemaskine, så har vi det, du leder efter. Vores produkter er alle af den højeste kvalitet, og med en imødekommende og personlig service ønsker vi altid at rådgive vores kunder, så de er sikre på at få et produkt, der kan leve op til deres krav. Det er nemlig den sikreste og bedste vej til sunde og varige kunderelationer.

Kontakt os og få en pris på din bestilling

Ønsker du at høre mere om vores forskellige børsteringe eller andre reservedele til de forskellige Bema fejemaskiner? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Når du har fortalt os om, hvad du har brug for, kan vi lave dig et tilbud.

Har du spørgsmål?

Bema Skandinavien ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Bema Skandinavien ApS – CVR: 25457390