Bema Skandinavien ApS

Få den bedste Bema kost til dine maskiner

Søger du en Bema kost?

Vores kompetente team arbejder med kvalitet og professionalisme, hvilket sikrer at vores kunder får det bedste ud af vores services. Vi er stolte af vores evne til at levere den ypperste Bema kost, der giver dine maskiner længere levetid.


Hos Bema Skandinavien ApS er vi importør af Bema fejemaskiner igennem 23 år, og vi er dit foretrukne valg for vedligeholdelse og optimering af dine maskiner. Vores engagement er at tilbyde en service, der går ud over standarden, og at skabe en positiv oplevelse for dig som vores kunde på Fyn eller i resten af Danmark samt Skandinavien.

Hvad tilbyder vi i vores serviceværksted?

Vi tilbyder en omfattende service, der både sælger men også rådgiver i brugen af Bema kost, som sikrer robusthed og holdbarhed for dine maskiner. Vores robuste maskiner kræver mindre service, hvilket betyder, at du kan fokusere på din forretning, mens vi tager os af vedligeholdelsen.

Vi har værksted med service vogn på Fyn og kan henvise til dygtige service partnere i resten af Danmark. Med vores service får du ikke kun en løsning, men en strategisk partner, der hjælper dig med at optimere dine fejeopgaver.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Vores team er klar til at hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på vores Bema kost. Vi tror på, at vores løsninger vil kunne skabe merværdi for din forretning og ser frem til at hjælpe dig på bedst mulig vis.

Har du spørgsmål?

Bema Skandinavien ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Bema Skandinavien ApS – CVR: 25457390