Bema Skandinavien ApS

Sneplove til både private og erhverv

Tysk kvalitet med en længere levetid

Er du på udkig efter sneplove? Så bør du overveje en sneplov fra Bema. Hos Bema Skandinavien ApS finder du Europas største importør af maskiner fra Bema. Vi ligger på Fyn, hvorfra vi leverer til kunder i hele Danmark.

Bema står for tysk kvalitet. Deres maskiner er robuste, har en længere levetid og har et mindre behov for service. Vi står inde for alle vores produkter, og du kan altid forvente, at vi har dig som kunde i centrum.

Passer til traktorer, havetraktorer og minilæssere

Vi leverer plove til private, erhverv og offentlige myndigheder med videre. Vi har et pænt udvalg til salg, og der er til alle behov. Du kan for eksempel vælge en sneplov til minitraktor, til havetraktor, til minilæsser eller til noget helt fjerde.

Vores udvalg af sneplove fra Bema rækker over:

  • 550
  • 700
  • 1100
  • V800.​

Alle sneplovene er udviklet til brug på civile køretøjer i forbindelse med vintertjeneste. De er udstyret med kraftige polyurethan-paneler, som beskytter vejoverfladen under snerydningen og samtidig sikrer en optimal tilpasning til overfladen.

Få mere information om sneplove fra Bema

Du er velkommen til at høre mere om vores udvalg af maskiner, som består af fejemaskiner, sneplove og ukrudtsfjernere fra Bema. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, og vi står samtidig klar med råd og vejledning. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på den ønskede sneplov.

Har du spørgsmål?

Bema Skandinavien ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Bema Skandinavien ApS – CVR: 25457390